Kenali qaseh Gold

Thursday, 16 November 2017

Badan Sihat Dari Usus Sihat

Sumber: Qaseh Gold HQ
Gambar: Qaseh Gold HQ

Artikle ini Kak Chah baca dari Website NavaCenter, dengan menyatakan Badan Sihat dari Usus Sihat. Usus yang sihat boleh memberikan kesan kepada seluruh fungsi di dalam badan. Hendak usus sihat macam dalam gambar ini. 



Wahhh best nya kalau perut kita semua macam dalam gambar ni kan ! Sihat & bersih jeee. Cuba tengok satu-satu makanan dalam perut tu. Tentulah yang berkhasiat kan?.

Agak-agak kita yang dah telan macam-macam ni apa la gayanya dalam perut kan.

Okey breakfast nanti pakat pi cari salah satu BUAH atau SAYURAN dalam gambar tu ye. Biar lambat daripada tak buat lansung. Sebelum itu, meh tengok video tentang kaitan badam, minda dan perut. Boleh ambil yang mana berkaitan dengan kita ya.




Aisyah Hamid (Kak Chah)
Tip Kesihatan Pantas
Solusi Anak Sihat dan Cerdik
Konsultan Qaseh Gold
Qaseh Gold Selayang dan Petaling Jaya
Free Delivery QasehGold at Selayang dan PPUM

No comments:

Post a Comment